C-Cinema Bergen op Zoom

Verwacht
Verwacht-STAR WARS: LAST JEDI 2D
Vanaf 13 December
Verwacht-STAR WARS VIII: THE LAST JEDI
Vanaf 13 December
Verwacht-K3 LOVE CRUISE
Vanaf 13 December
Sollicitatie-Formulier Zoek je een bijbaantje?
Ben je student en zoek je naast je school een leuk en uitdagend bijbaantje. Misschien is werken in onze bioscoop iets voor jou?

Als Servicemedewerker werk je met je collega’s in een team-verband. Het is een veelzijdige werk, waarin je alle aspecten van werken in de bioscoop leert kennen. Bovendien kun je dit baantje goed naast je opleidng doen.

Wat doe je als Servicemedewerker (m/v)?
Je draait onder andere mee bij de kassa of geeft informatie over films.

Ook controleer je kaartjes en wijs je bezoekers naar de juiste plaatsen. Kortom, je bent voor bezoekers vaak het visitekaartje van onze bioscopen.

Bezoekers kunnen alleen van film genieten in een schone bioscoop. Daarom ruim je na een voorstelling de zaal en foyer weer netjes op. Maar je helpt natuurlijk ook mee om de toiletten goed schoon en fris te houden.

Bij een film hoort een hapje en een drankje. Daarom kun je ook dienst hebben achter het buffet. Je neemt bestellingen aan, rekent af en serveert. Het is regelmatig druk, dus je moet wel stressbestendig zijn.

Wat verwachten we van je als Servicemedewerker?
Het is een veelzijdige baantje. Om als Servicemedewerker bij ons aan de slag te kunnen dien je te beschikken over onder andere de volgende eigenschappen: klantgerichte en pro-actieve flexibele instelling met oog voor detail! En natuurlijk moet je een team-player zijn. Omdat het om een bijbaan gaat verwachten we dat je regelmatig beschikbaar bent wanneer andere mensen vrij zijn. (Weekenden, feestdagen en door de week 's avonds.)

Interesse? Download snel het formulier en lever het persoonlijk in bij onze kassa.

CONTACT
Cinem'Actueel
Burg. van de Laarstraat 25
4615PB Bergen op Zoom

T : 0164-254886
E :
 
 
KASSA OPEN
DINSDAG
13:15 - 22:15 uur

WOENSDAG
13:15 - 22:15 uur

DONDERDAG
15:45 - 22:15 uur

VRIJDAG
15:30 - 22:15 uur

ZATERDAG
13:00 - 22:15 uur

ZONDAG
10:45 - 22:15 uur

MAANDAG
15:45 - 22:15 uur

 
See the Start at C-Cinemas